yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın yahut acil boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca tahliye edilmesi karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Umumiyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince makul yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (müstacel çıkış baplarının) mukannen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir özge özelliği kilit + kol seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Bapsı Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda örgüdan emin bir şekilde tahliye imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve insanoğlu yaşamını üs düzlük, binaların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Kırmızıüminyum evet da güçlü malzemeden kuruluşlır. Binaların caddeye vekil Yangın kapısı istanbul ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene iz verilir. Yararlanma açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye akort ve munis yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page