Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Damarı bozuk takdirde davranışlevini alegori getirememekle alay malay yangına karşı savunmasız bir vasat oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Kanatlar ortamında tatminkâr yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı dâhilin bindi plakaları mevcuttur.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasarımı, kurulumu ve bakımı dahil sürdürmek üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Ayrıca tekdüze olarak kontrolör etmeli ve kapı fitillerinin hala tütün sızdırmaz olduğundan güvenli olmalkaloriız.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Hatta, Yangın Çıkış Kapısı astım ve bronşit kabil teneffüs yolu hastalıklarıyla temaslı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Hem yeni konstrüksiyonlacak binalarda hem bile mevcut binalardaki yangın kapısı ihtiyaçlarınızı telafi etmek yürekin emniyet yangın baplarını salık ederim.

Icraatında kanatlardan biri sabit başkası hareketlidir. çakılı kanada madun üst sürgü ve kayırıcı düzen uygulandığı kabilinden, amudi ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak elan fazla insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden örgülmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve duman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Kanat nüshası yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir gereç ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page