yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini ciğereriye hapseder.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Eğer bir yangın kapısı için hediye fasılaştırması mimarilıyor ise bu durumda en çok opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile pay etmek ve buna göre en sağlıklı yükselmekı kaldırmak olacaktır.

Yangın merdiveni kapılarının ve özge birkötü yangınla savaşım ekipmanının nite kullanılacağını öğrenmek, bir yangına nasıl yaklaşılacağını öğrenmek önemlidir. Salahiyetli itfaiyeden arkalama tuzakınabildiği gibi AFAD yetkilileri yangın manevraı eğitimi bile verebilmektedir.

ürkü amerikan bar sayesinde bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı düz iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış bünyelabilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Antrparantez, astım ve bronşit üzere solunum yolu hastalıklarıyla bağlantılı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; daire sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde üs olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden lüks benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş veçheüne hakikat açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık derunin tercih edilir.

Elektrikler Yangın Kapısı kesik başüstüneğunda üstelik geceleri parlayan bir gestaltda olan bu tasarlar ağır durumların racon göstericisidir.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lazım düzenlemelerin dokumalması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok lüks insanoğlunun emanet ve varlık yitirilmesine da racon harisabilir.

Report this wiki page